Kuka muistaa kesän '88?

mä muistan, kiitos muistin ja musiikin saumattoman yhteistyön. Jännä toi muisti. mitään en muista kieliopista, mutta hikisen päivän lappohjan rannalla muistan.
Kuuntelin nimittäin Bon Jovin you give... blaa blaa ja samantien ampaisin kesään 88.
Eittämättä 88 koska Hollanti voitti fudikse euroopan mestaruuden eikä leikitty Robin Huudia(Vaalee fledane Ropin).  Kesään joka Lappohjasta katsoen oli täydellinen. Nuoren samin silmissä.

Voisin alottaa sellasel detskulla, et mun tsygässä oli 15 soitto kelloo stongassa. niillä pysty soittaa batmanin tunnarin...
kaikki pöllitty samasta pyörävarastosta.
Ja kukaan ei arvannu kuka ne oli vieny. Omistin mäkkaiverlinkkarin. Jolla pysty Soitokelloja disabloimaan ja omaan veivii enabloimaan.
Nimittäin macgyveriä tuli seurattua, nenä kiinni mustavalko asavisiossa.
Mäggis oli ja on vielä edelleenki mun idoli.
kaverilla kaamee takatukka, pilotti, paperiliittimii, jesarii ja tietty se linkkari. Kaiken se korjas ja mimmit oli sulaa vahaa, vaik ei se tainnu koskaan kyl saada,
aina oli jotain säätöö päällä.Mut kelatkaa jesarii + linkkari ja mimmit kuumana, ei toi kyl tosi elämässä päde :P


Pelatiin vimpan takiksella fudista, silleen huolella et talkkari ajeli meitä takaa tasaisin väliajoin. Nurmet ja turvat rullalla,
vaiks hollannista ois, saanu Talkkari hyvää nurtsii. Ja rauhottunu vähäsen ees. Mä oli aina maalissa, polvet ja kyynärpäät ruvella. 4:n raidan "adidakset" Polvista rikki. Mut diggailin, ol reuchin hanskat ja kaik.

Maastopyöräily kisoja järkkäiltiin spurgun lepikkoon. En voittanu mut stonga katkes ja päin verkkoaitaa. ja taas neljänraidanaddut repes.
Tsykän kummit täytettiin tepskalla, enkä tajunnu tsekkaa mittarii, Takatuubi jysähti ja myyrä kävi luukulla. Iso myyrä!
Lassie verkkareist en sano mitn.

Kasetit kopailtiin kahen mankan taktiikalla, reccii ja playta ja ulos potkii palloo tai
Jonkun setämiehen kämpillä käytiin lukee jalluja, kuumotukset kovii sen jälkeen.Ja Peer Güntin B-puoli jäi kopaamatta.

Keräiltiin pullonkorkkejaki, frendillä 300 erillaista mulla 7. Mut olin hengessä mukana.
Keinupallo eli keinis oli kovaa viihdettä iltaisin. Mut lappohjan keinut kuppasii. niin kuppasii et potkasin pottuvarpaan juureen ja klenkkasin 2viikkoo.

siinä huitteillä suutelin ekan kerran. ihan överifiilis, sen jälkeen yöt kosteita muustaki kun itkemisestä tyynyä vasten.
Sit högsandissa oli stadilaisii leireilemässä ja siel oli yks mimmi johon iha lätkässä. Koitin pokaa sit mimmii, mut homma pyki huolella ja hertta huus 2sataa.
suusta ulos "joo sä oot...." ei mimmi lämmenny. Mut ei sitä jääty suremaan. piti lähtee potkii palloo.

Frendin kaa sotkettiin siskon ystiskirja. Kohtaan "mitä toivoisit?" Saisipa kilo paskaa. Oltiin jo sillon Mustanaamion alajaostossa NNA NuoretNerotAjattelijat
Vaik luulen , et frendi oli lätkässä mun siskoon ku viihty meillä.

välillä veivattii pyörillä viskolle ja kerättii pulloi. saaliina niis stongan kilkuttimissa roikku kaks käytettyä vihreetä wunderbaumia!
Välillä kiusattiin Kenopäätä joka puheli ihan kummia ja kulki pelkässä minkkiturkissa kesät talvet.Kerto mulle frendille suuria salaisuuksia elämästä:
näytti käsimerkillä ja pienellä saatteella miten käy jos menee tytön kaa sänkyyn. Sievästi sanottuna "nupputulppaani oksentaa". Kelattiin et: " aika hurjaa"

Ja jokatoinen päivä unelmoitiin majasta joka ois puussa. tikkuukaa ei kyl laitettu ristiin rojektin eteen. ois tarvittu suomalaista projektipäällikköä!
Tai ainaski projektiosaston vastaavaa rakennusmestaria Harjakaista. Jännä sana toi harjakaista, harjoin osoitettu kaistale tietä, anteexi jännän äärelle eksyin.

Ampumaradalla Maattiin hiekalla pensasmätyjen suojissa ja kuunneltiin ku savikiekot jysähteli ympärille. Keräiltii hylsyjä ja saatiin ampuu käsiaseella. no shit sherlock!
Kyllä! tuntematon setä anto poikien ampua aseella, hell yeah that was 80's ( Arnold Schwarzeneggerin äänellä Alppi_Enkuks)

Mä en vaan hiffaa, et miten aika riitti. Kuiteski oltii Ahmasilla ja Lappajärvellä 3viikko
!
Mut tietokoneella ei pelattu koko kesänä!

Toimintaa ja unelmia kosolti, opetuksiakin.

 Toiminta Pysyny samansuuntaisena näihinpäiviin asti. Paitsi palloo ei enää potkitä, sitä katotaan teeveestä jossa Juha Malinen avaa pelikirjan. Lazy bastards
 Unelmia on saavutettu. Nykyinen työ on sellasta arjen mägkaiverismia, mut suolahappo säiliöö en menis suklaalla korjaamaan.
 Ja mun vaimo on kaunein nainen maailmassa ja jonka kaa on kiva pussailla <3


Näitä SAATTE KELATA KOTONANNE! Mitä sinä teit `88? Tai unelmoit?
+ lisää pon jovia!!!


Rakkaudella Sami
IMG_0207-normal.jpg

Samaa kaikua mut Bon Jovi vaihtunu tykimpään Bon Joviin. myöhemmin ysäri ja kasari vaihteessa